Pentru a putea efectua achizitii de pe site-ul www.totaloffice.ro  dedicat achizitiilor en-gros trebuie sa va creati un cont. Puteti sa va creati cont pe magazinul nostru prin completarea tuturor campurilor, accesand pagina Creaza ContDeasemenea daca intampinati dificultati in crearea contului puteti suna la numarul de telefon 0744.585.690 pentru a fi ajutat de unul din colegii nostrii. 

Comanda minima este de 1000 lei fara TVA!

Modalitati de plata disponibile

 Plata produselor comandate de pe site-ul totaloffice.ro  se poate efectua in urmatoarele moduri:

- ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

- in avans, prin ordin de plata in contul SC TOTAL OFFICE TRADING SRL, IBAN RO64RZBR0000060011809864 deschis la Raiffeisen Bank. Garantam returnarea integrala a banilor, daca v-ati razgandit inainte de a trimite comanda.


Dupa tranmisterea comenzii veti fi contactat de colegii nostri pentru confirmarea comenzii. De asemenea veti fi informat despre numarul de cartoane, greutatea bruta si volumul comenzii , precum si costul livrarii daca doriti ca marfa sa va fie livrata prin curierul nostru.Avand in vedere volumele transportate, firma noastra beneficiaza de tarife preferentiale.Daca insa doriti sa alegeti un alt curier decat cel folosit de noi , sau doriti sa ridicati chiar dvs comanda, nu este o problema.

 

Imediat ce primim confirmarea platii puteti trimite curierul dvs. sau puteti sa veniti la depozitul nostru pentru a ridica marfa.

 

Dupa primirea comenzii aveti 2 zile lucratoare la dispozitie pentru verificarea comenzii.Orice diferenta sau defect de fabricatie constatat trebuie sa ne fie semnalat si colegii nostri vor stabili impreuna cu dvs daca vi se va expedia diferenta sau produsele inlocuitoare - pe cheltuiala noastra- sau vi se va returna contravaloarea acestora.

 

Eventualele lipsuri sau defecte din fabrica ce vor fi semnalate la mai mult de 2 zile lucratoare de la primirea marfii , nu vor fi luate in conisderare.

 

 

Livrare direct unde solicitati dumneavoastra! Termen de livrare intre 2-4 zile lucratoare!

 

Marfa vine insotita de factura fiscala!