Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 

Toate datele personale care sunt furnizate in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului totaloffice.ro Site-ul si continutul acestuia includ drepturi de proprietate intelectuala protejate de legile nationale si acordurile internationale cu privire la protejarea dreptului de autor si a drepturilor conexe.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe totaloffice.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii totaloffice.ro in urmatoarele scopuri:

-           Stabilirea contactului cu clientii;

-           Prelucrarea comenzilor;

-           Participarea la concursuri, promotii;

-           Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

-           Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea totaloffice.ro si a tertilor cu care totaloffice.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe totaloffice.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

 

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 "Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR.

 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati responsabilul Total Office cu protectia datelor la adresa de e-mail news@totaloffice.ro  

 

In scopul procesarii comenzilor, datele persoanle vor fi transmise companiile de curierat, procesatorilor de plati  cat si companiilor de marketing. Cu toate entitatile amintite carora li se transmit datele persoanle, societatea noastra are contracte semnate privind confidentialitatea datelor transmise.

Informatia dumneavoastra este protejata cu ajutorul unor proceduri de sercuritate,servere cu grad inalt de siguranta,care cu ajutorul software-rului,cripteaza informatia inainte de a ne fi transmisa.Aceste elemente de securitate acopera stocarea si divulgarea informatiilor, prevenind accesul neautorizat la datele cu caracter personal.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar totaloffice.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

In conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001, utilizatorii siteului au urmatoarele drepturi:

dreptul la informare - art.12- operatorul este obligat sa aduca la cunostinta utilizatorului prelucrarea datelor sale cu caracter personal

dreptul de acces la date art.13 - orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa news@totaloffice.ro

dreptul de interventie – art.14- orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte daca trimite un mail catre news@totaloffice.ro cu modificarile solicitate

dreptul de opozitie – art.15 - persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate – art.17 -

dreptul de a se adresa justitiei  -art.18

Furnizarea datelor personale catre www.totaloffice.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Totaloffice.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email news@totaloffice.ro