Societatea Total Office Trading a fost infiinta in anul 2002 ca urmare a identificarii unei nise de piata neacoperite, respectiv rechizitele scolare cu personaje din desene animate. Societatea detine principalele licente din piata romaneasca,fiind lider pe acest segment de piata, cumuland 19 ani de experienta in productia si distribuirea rechizitelor scolare licentiate.

        Principalele licente sub care producem sunt Barbie,Spider-Man Princess, Cars, Mikey Mouse Clubhouse, Minnie, Marie, Monster High, Sofia, Vampirina, PJMasks (Eroii in pijamale), Ben 10, My Little Pony, Soy Luna, Miraculous, Elena din Avalor, Thoms, Regal Academy, Trolls, Frozen, Ever After High, Doctorita Plusica, Gumball, Powerpuff Girls, Dory, Paw Patrol, Minions, Miles Tomorrowland, Super Wings, Shimmer si Shine, Transformers.

    Total Office Trading SRL produce si distribuie o gama variata de produse respectiv instrumente de scris, papetarie/hartie, articole de coloriaj, articole creative (educative), ghiozdane, genti (marochinarie scolara) etc.


Pentru ca timpul este pretios pentru clientii nostri, iar acestia sunt importanti pentu noi, prin magazinul on-line www.totaloffice.ro pentru distribuitori ne dorim sa le facilitam accesul la produsele pe care le comercializam.

Produsele noastre sunt concepute pentru a stimula educatia si creativitatea copiilor. Toti am avut in copilarie un erou din desenele animate pe care l-am indragit. Acum copii au posibilitatea sa fie mai aproape de personajele iubite.De aceea te incurajam sa ii oferi copilului tau bucuria de a invata alaturi de eroii preferati! Daruieste-i produsele Total Office Trading  !
Toate produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate impuse de catre furnizorii de licenta.